Rugăciune pentru cei adormiți și grijă față de semeni

În fiecare sâmbătă, la Biserica „Sfântul Dumitru” se oficiază parastase pentru cei trecuți la Domnul. Tot sâmbăta, un număr de 10-12 persoane nevoiașe din parohie primesc o masă caldă. Nu întâmplător acțiunea socială este organizată în această zi. Dacă faceți pomenirea cuiva drag și vreți să oferiți pachete cu mâncare sau o masă caldă unor oameni cu adevărat lipsiți, vă invităm să veniți în ajutorul nostru. Fie că pregătiți dumneavoastră mâncarea, fie că ne sprijiniți financiar și ne ocupăm noi de prepararea acesteia, acest mod de a face pomană este împlinirea cu adevărat a datoriei creștinești a pomenirii celor adormiți.

Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să anunțați din timp dorința de a face un parastas, dar și intenția dumneavoastră de a oferi celor săraci o masă caldă. Doamnele de la pangar vă vor oferi toate detaliile.

În același timp, vremea neprietenoasă ne-a făcut să continuăm programul social destinat oamenilor străzii – în fiecare sâmbătă, îi căutăm pe cei care nu au o locuință, pe cei bătrâni, bolnavi sau orfani, dăruindu-le pachete cu alimente, o supă sau un pahar de lapte cald, fructe sau dulciuri. Prin urmare, avem încă nevoie de susținerea dumneavoastră. Cum puteți faceți asta, aflați tot de la doamnele de la pangar.

Vă mulțumim tuturor!

IMG_0173IMG_0166IMG_0171

IMG_0163
Foto: Laura Dobre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.