Mass-Media

arte pentru carte -mass Biserica Sfântul Dumitru-Poştă. Comunitatea filantropilor

„Maria-Cristina e în scaun cu rotile. Din naştere există o malformaţie a coloanei vertebrale. Bunica şi mama o cresc pe fetiţa asta în vârstă de şapte ani. Mama are, de curâd, un loc de muncă. Dar banii nu sunt de ajuns pentru tratamentele care depăşesc cu mult firavul buget al familiei (…)

Au venit 27 de studenţi de la Universitatea Ecologică. Dar şi alţi oameni care fac parte din comunitatea bisericii. Plus voluntarii de la Asociaţia Umanitară „Tadeu”. Să fie cu totul, din ce apreciez, vreo 50 de persoane, împărţite pe diverse grupe, de pictură, de textile, de scriere creativă, împletituri, bijuterii. Şi multe altele. Un întreg furnicar creativ. Mai e şi un compartiment special dedicat artei ceaiului oriental”.


mass media - Sf Iuda „Cea mai veche biserică din București adăpostește o icoană extrem de rară”

Sute de credincioși vin să se roage aici, la singura icoană din Capitală a Sfântului Iuda Tadeu. Iuda Tadeu este recunoscut în creștinism ca ocrotitorul celor disperați sau deznădăjduiți sau al celor care nu mai au nici o credință în rezolvarea problemei lor, cum ar fi situații-limită, gen boală în faza terminală, un proces cu o rezoluție anticipată și neplăcută, o căsătorie care stă să se destrame, copii care nu-și mai găsesc locul în această lume, situații de suicid și așa mai departe (…)


micul targ„Biserica voluntarilor. Biserica Sfântul Dumitru-Poștă”

Ajungem exact la acest principiu, dinamismul. Cât mai multă implicare la care sunt chemaţi cei ce au deschis uşa acestei biserici. Să ajutam pe aproapele nostru care are cu adevărat nevoie să fie susţinut. Sunt deja o serie de activităţi caritabile care au prins rădăcini, în ultimii ani, în sensul că se poate vorbi deja de o ritmicitate…


Ia o limonada

 

O limonadă pentru un caiet

 

 

 


targ digi

 

Târg tradițional românesc cu scop caritabil