Ședința lunară a Consiliului Parohial (Nr. 170/2019)

22Desfășurată pe 3 februarie, imediat după Sfânta Liturghie, ședința a punctat câteva dintre cele mai importante activități legate de restaurarea și înfrumusețarea bisericii, precum și chestiuni curente legate de curățenie și buna-chivernisire a spațiului nostru.
Strângerea formularelor 230 este o urgență, având în vedere că anul acesta, depunerea lor se face până pe 15 martie. Așa că fiecare trebuie să încerce să aducă nu doar pe cele ale membrilor familiei, ci și cât mai multe de la prieteni, cunoștințe. Sunt mulți care nu cunosc ce reprezintă acest formular și mai mulți care nu știu că biserica noastră are nenumărate activități social-filantropice și culturale. Sperăm să fiți și dumneavoastră parte a acestui demers. Formularele sunt mereu la pangarul bisericii noastre și tot acolo se și depun.
Am constatat probleme legate de ceara căzută pe podea. Evident, e greu să nu fie nicio picătură căzută, doar că sunt prea multe în zonele celor două strane și unde se oferă pomelnicele la Sfântul Altar. Neglijența ne poate costa foarte mult, piatra naturală pe care o avem, deși foarte frumoasă, este foarte sensibilă la ceară și vin, de exemplu. Nu doar că e necesar să fim grijulii, dar și să atragem atenția, politicos, altora în această privință. Există la pangar și la icoana Maicii Domnului cartonașe pe care le puteți folosi.
La sfârșitul fiecărei săptămâni, părintele Mihai va alcătui o listă cu persoane pentru care suntem invitați să ne rugăm acasă, în cămara inimilor noastre. Evident, toți avem probleme; vor fi numiți cei care au situații presante, de urgență sau cu boli cronice, grave. Să vă rugaţi unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului (Iacov 5, 16).

(Foto: Mihai Mircea)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.