GlobFest – ediția a II-a (Nr. 167/2019)

47574210_515082505658060_8405638275473080320_nAndreea Ardelean

Mă bucur să pot spune că și anul acesta, GlobFest (un eveniment conceput inițial pentru petrecerea timpului cu prietenii, într-un mod creativ, în așteptarea Crăciunului) continuă să aibă un scop caritabil, prin susținerea, în continuare, a cauzelor Bisericii „Sfântul Dumitru-Poștă“, fondurile colectate fiind folosite pentru masa de sărbători a unor familii cu dificultăți materiale.
Dacă ați uitat povestea Glob-Fest-ului (sau Crăciunului prietenilor, cum îmi place să îi mai spun), nu vă neliniștiți, pentru că mai nou, are și pagină pe Facebook, unde puteți găsi mai multe informații și numeroase poze de la evenimente, cu globulețele pictate și cu toți oamenii faini și talentați care s-au perindat pe acolo: https://www.facebook.com/Globfestul/.
Pe scurt, la GlobFest, ne adunăm prietenii și pictăm globulețe la o cană de ceai, pe care ulterior le dăruim bisericii, unde sunt oferite oamenilor în schimbul unor donații. Anul trecut, fiind și primul în care globulețele pictate au fost donate, producția a fost destul de mică. Nu ne așteptam ca cererea să fie așa mare și am fost luați prin surprindere să vedem cum un brad plin de globuri a fost golit în aproximativ 10 minute și să și rămână persoane fără decorațiuni. Astfel că anul acesta, am triplat producția, organizând mai multe întâlniri cu prieteni, cu familie și cunoștințe, cu studenți (de la Facultatea de Administrație și Afaceri, secția Marketing din cadrul Universității București) și chiar și un atelier cu practicanți de Tai Chi, doritori de a învăța ceva nou și a face o faptă bună. Am ajuns în doar câțiva ani, de la câteva persoane la peste 60 de oameni anul acesta, care au lucrat cu dăruire și bucurie în suflet că pot face ceva frumos pentru comunitatea în care trăim. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și…, ca și anul trecut, rămân cu dorința ca GlobFest să rămână un eveniment anual care să încălzească inimi și să creeze prietenii durabile.
Anul care vine să ne aducă tuturor iubire și pace în suflet, cât și oportunități multe de a face bine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.